Shape House

Hos Shape House, der har et af landets største og mest gennemførte showrooms med badeværelser oplever man, at danskerne igen har fået råd til at realisere deres drømme til boligen.

Boligkvarteret på Solnavej

På Solnavej er beboerne blevet mere trygge, efter en række af boligkvarterets kælderblokke er blevet energioptimeret. Ud over bedre lyskvalitet giver den nye belysningsløsning en væsentlig reducering i el- og driftsomkostningerne.

Boxon, Glostrup

Den svenske emballagevirksomhed Boxon har flyttet deres danske domicil til nyindrettede kontorer i Glostrup. Ved at anvende tidssvarende LED-lyskilder i de eksisterende installationer blev stemningen fra det gamle kontormiljø bevaret.
 

Børnehuset, Østre Gasværk

På området ved Østre Gasværk i København har man opført en ny daginstitution, hvor der er kræset for detaljerne. Udover at være bæredygtigt efter alle kun-stens regler understøtter byggeriet af det nye børnehus grundens historie og spiller samtidig op til leg og fantasi gennem et kreativt og foranderligt facadeudtryk

Vero Moda, Solrød Center

Ved hjælp af en gennemarbejdet belysningsplan og et godt produkt er Vero Moda i Solrød Centeret klar til at byde velkommen til en butik, hvor energieffektiviteten er markant.